Sinterklaas tickets: elk tweede kaartje voor een bezoek van 1 tot en met 5 december 2023 is nu met korting verkrijgbaar aan de kassa in het park voor slechts €10,- bij aankoop van een regulier ticket! 

Nieuwe bewoners

Maak kennis met de nieuwe bewoners van AquaZoo Leeuwarden! Bewonder de Amoertijgers en de in het wild uitgestorven Pater Davidsherten. Naast onze nieuwe bewoners, zijn er natuurlijk nog veel meer gave dieren en activiteiten te ontdekken in AquaZoo. Reserveer je tickets online en krijg €2,- korting.

Bestel hier je tickets met €2,- korting

Over AquaZoo

Jouw ontdekkingstocht begint in AquaZoo! Kom langs en ontdek alle dieren. Trek je wandelschoenen aan en loop buiten tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen.

Tickets

Kun je niet wachten om onze nieuwe bewoners te komen bewonderen? Of heb jij gewoon ontzettend veel zin om samen op ontdekkingstocht te gaan tussen de dieren en om buiten lekker te gaan spelen? Bestel hieronder dan jouw tickets!

Tickets

 

 

Meer in AquaZoo

Bij AquaZoo kun je naast het bewonderen van dieren ook lekker buiten spelen. Zo kun je onder andere komen klimmen, glijden en spelen op ons enorme springkussen. Daarnaast bieden we speciaal voor kinderen het ‘Paspoort‘ aan. Dat is een boekje, waarmee kinderen hun eigen ontdekkingsreis door het park maken om zo verschillende vragen te beantwoorden. Ook kun je in het park bij meerdere horecapunten terecht voor een hapje en drankje. Voor kinderen hebben we nu zelfs een echt tijger-menu!

Fotowedstrijd

Heb jij de tijgers gespot in AquaZoo? Deel dan jouw foto via Facebook of Instagram met #aquazoo en #tijgers en maak kans op een tijgerverrassingspakket.