Disclaimer

De website ‘www.aquazoo.nl’ (‘Website‘) ten behoeve van Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V..

De inhoud van de website en andere uitingen van Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website.

Wanneer Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. en/of aan Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V.
Adres: De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden
E-mail: persoonsgegevens@aquazoofriesland.nl
Telefoon: 073-5282200

Aqua Zoo Leeuwarden Exploitatie B.V.
KVK-nummer: 62684574
BTW-nummer: NL854916805B01