AquaZoo is open! Lees al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de buitenlucht.

Tickets

Zien we jou deze zomer?

Het is zomer! Kom langs en ontdek alle dieren in AquaZoo. Trek je wandelschoenen aan en loop buiten tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen. Zin om langs te komen? In de maanden juli en augustus is AquaZoo elke dag tot 19.00 uur geopend! Ontdek wat er deze zomer allemaal te doen is in AquaZoo of reserveer hieronder direct jouw tickets. Heb je nog vragen over jouw bezoek? Lees hier de veelgestelde vragen.

*Dit geldt voor alle reeds aangeschafte tickets van AquaZoo & onze partners zoals: ANWB, Jumbo Extra’s en ING rentepunten

**Dit betreft kortingsbonnen of passen van AquaZoo & onze partners zoals: Postcodeloterij voordeelagenda, Studiepas Libema, bonnenboekjes abonnementhouders voordelen, “Zuidboog” Zuidzorg, Thebe, VIP-kaart Bankgiroloterij, Attractiepas, NVD-pashouder.

Vragen over jouw bezoek aan AquaZoo?

Wij hebben de meestgestelde vragen over jouw bezoek aan ons park alvast op een rij gezet. Bekijk o.a. welke maatregelen er getroffen worden om jouw veiligheid in het park te waarborgen.

Ticketprijzen

Kinderen tot 3 jaar              gratis
Aan de kassa                        € 17,95
Online ticket                         € 15,95
Abonnement                        € 39,95

Tip! Lever je dagkaart direct na het bezoek in bij de kassa en ontvang bij aanschaf van een abonnement jouw entreetarief retour. 

Neem een abonnement