Sinterklaas tickets: elk tweede kaartje voor een bezoek van 1 tot en met 5 december 2023 is nu met korting verkrijgbaar aan de kassa in het park voor slechts €10,- bij aankoop van een regulier ticket! 

Tickets

Kom dit najaar naar AquaZoo en ontdek alle dieren. Bewonder onder andere de Amoertijgers met hun welpjes en de in het wild uitgestorven Pater Davidsherten. Bestel je tickets online en krijg korting. Natuurlijk is Sinterklaas nu in het land! Daarom is elk tweede kaartje voor bezoek van 1 tot en met 5 december 2023 is nu met korting aan de kassa in het park verkrijgbaar voor slechts €10,- bij aankoop van een regulier ticket! 

  *Dit geldt voor alle reeds aangeschafte tickets van AquaZoo & onze partners zoals: ANWB, Plus Dagje Uit en ING rentepunten

  **Dit betreft kortingsbonnen of passen van AquaZoo & onze partners zoals: Postcodeloterij voordeelagenda, Studiepas Libema, bonnenboekjes abonnementhouders voordelen, “Zuidboog” Zuidzorg, Thebe, VIP-kaart Bankgiroloterij, Attractiepas, NVD-pashouder. Reserveer je bezoek online en betaal ter plaatse.

  Ticketprijzen

  Kinderen tot 3 jaarGratis
  Aan de kassa€ 19,50 (vanaf 1 mrt: €20,50)
  Online ticket€ 17,95 (vanaf 1 mrt: €19,50)
  Sinterklaas tickets kassaTweede kaartje € 10,-*
  Abonnement€ 45,00 (vanaf 1 dec: €49,00)

  *Bij aanschaf van een regulier ticket aan de kassa in het park t.w.v. € 19,50.

  Tip! Lever je dagkaart direct na het bezoek in bij de kassa en ontvang bij aanschaf van een abonnement jouw entreetarief retour. 

  Neem een abonnement