• Je bent hier:
  • Stichting Wildlife

Stichting Wildlife

logo_stichting_wildlife

Stichting Wildlife is actief in ZooParc Overloon, Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en in de toekomst ook in AquaZoo Friesland. De stichting zet zich in voor diverse natuurbeschermingsprojecten en hebben allerlei activiteiten in de parken. Deze activiteiten worden verzorgd door vrijwilligers.

Vrijwilligers

Als vrijwilliger in AquaZoo word je ingezet bij verschillende activiteiten op het gebied van educatie en voorlichting. AquaZoo richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de vrijwilligerspagina.

Doelstellingen Stichting Wildlife

De stichting werkt op meerdere manieren aan 2 hoofddoelstellingen, namelijk:

  • Informeren en onderwijzen over de bedreigde diersoorten in de wereld.
  • Geld inzamelen voor de bescherming van bedreigde diersoorten door middel van donaties en adoptie van dieren.

Projecten

Projecten die Stichting Wildlife onder andere steunt, zijn:

– Stichting SPOTS (leeuwen, cheeta’s)
– Big Life Foundation
– Okapi Conservation Project
– Save The Rhino
– Green Balkans (vale gier)

Word vriend van de stichting

Meld je aan als donateur via de website van Stichting Wildlife. Als minimale donatie wordt een bedrag van € 25,00 per jaar gevraagd.

Adopteer een dier

Het is mogelijk om een dier uit een van de parken te adopteren. Al vanaf € 90,00 kun je de trotse adoptieouder worden van één van de dieren. Het adoptiebedrag komt ten goede aan de dier- en natuurbeschermingsprojecten die worden ondersteund door de stichting. Tevens ben je welkom op de jaarlijkse adoptiedag en krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij je adoptiedier!

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website www.stichtingwildlife.nl of neem contact op met Stichting Wildlife via info@stichtingwildlife.nl.