Stichting Wildlife

logo_stichting_wildlife

AquaZoo Leeuwarden en Stichting Wildlife zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en strijden samen voor een betere wereld. De vrijwilligers van Stichting Wildlife zijn elke dag in AquaZoo aanwezig en zijn actief bij diverse activiteiten in het park. Met deze activiteiten zamelen zij geld in dat wordt gebruikt om de natuurbeschermingsprojecten van de stichting te ondersteunen. Zo zijn er bijvoorbeeld projecten rond reuzenotters, Zuid-Amerikaanse tapirs en rode panda’s. Verder geven de vrijwilligers van Stichting Wildlife educatieve rondleidingen voor groepen, schoolreisjes en kinderfeestjes.

Kijk hier voor meer informatie over Stichting Wildlife

Adopteer een dier

Het is mogelijk om een dier uit een van de parken te adopteren. Al vanaf € 25,- per jaar kun je de trotse adoptieouder worden van één van de dieren. Het adoptiebedrag komt ten goede aan de dier- en natuurbeschermingsprojecten die worden ondersteund door de stichting. Wil je een dier adopteren, klik dan hier.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website www.stichtingwildlife.nl of neem contact op met Stichting Wildlife via info@stichtingwildlife.nl.