Kinderfeestjes

Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen tijdens een kinderfeestje in AquaZoo Leeuwarden! Samen cadeautjes uitpakken, op reis door de dierentuin en lekker ravotten in de speeltuin.

De jarige viert gratis feest van september t/m december!

AquaZoo Leeuwarden heeft allerlei avontuurlijke kinderfeestjes: van een elfdierentochten zeehondensafari tot een meet en feed met Aziatische kleinklauwotters. Heeft jouw kind zijn/haar verjaardag door corona niet kunnen vieren of is hij/zij binnenkort jarig? Van september t/m december hoef je voor de jarige niet te betalen!

Actievoorwaarden

  • Het feestje vindt plaats tussen woensdag 9 september en vrijdag 18 december (met uitsluiting van de herfstvakantie 10 t/m 25 oktober).
  • Alleen voor kinderen t/m 12 jaar en minimaal 1 volwassene als begeleiding.
  • Je kan gebruik maken van deze actie door bij reservering in het opmerkingenveld de actiecode “JARIGEGRATIS2020” te vermelden. De korting wordt dan verwerkt in de boekingsbevestiging.
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
  • Actie is alleen geldig wanneer vooraf gereserveerd.

Uiteraard bestaat de optie om gezellig met z’n allen aan tafel te schuiven voor een heus feestmaal! En wat dacht je van een exclusieve Zeehondensafari?

Voor welk kinderfeestje je ook kiest: de jarige wordt extra verwend met een cadeautje van de dierentuin!

Je kunt kiezen uit de volgende kinderfeestjes: