Praktische informatie

Vind hier alle informatie over praktische zaken als parkeren en faciliteiten voor mindervaliden.

Reserveren met een abonnement of kortingsbon

Wanneer je een vriendenpas of kortingsbon van AquaZoo hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw abonnement of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek beginnen!

Parkeren

Tegenover de ingang van AquaZoo Leeuwarden kun je parkeren op de ruime parkeerplaats. Bekijk hier de parkeertarieven.

Faciliteiten voor mindervaliden en rolstoelen

AquaZoo Leeuwarden beschikt over diverse faciliteiten voor mindervaliden. Op het parkeerterrein zijn mindervalide parkeerplaatsen aanwezig. Het park is zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt enkele poortjes tegen komen waar je hulp bij nodig hebt. Medewerkers van het park zijn altijd bereid je te helpen. Enkel de roeibootjes zijn helaas niet toegankelijk met een rolstoel. Tevens zijn er mindervalide toiletten (met beugel) aanwezig in het park. Ook zijn er rolstoelen in het park die je kunt lenen. Het is aan te raden deze vooraf te reserveren via info@aquazoo.nl

Huisdieren, blindengeleidehonden en hulphonden

In het park zijn geen huisdieren toegestaan. Dit in verband met de veiligheid van jouw huisdier en de dieren in het park.

Blindengeleidehonden en hulphonden worden alleen toegelaten als ze ingeënt zijn. De doorloopverblijven, zoals de kangoeroes, ringstaartmaki’s en pinguïns, kunnen niet bezocht worden. Medewerkers zijn altijd bereid om te helpen en een aangepaste route aan te geven.

De honden dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Begeleiders van hulphonden kan gevraagd worden hun legitimatiebewijs te laten zien.

Magnetron, kinderstoelen en verschoonruimte

Voor jonge gezinnen zijn er diverse faciliteiten aanwezig in AquaZoo Leeuwarden. In de horeca is een magnetron aanwezig om flesjes of groentehapjes op te warmen. Daarnaast zijn er een aantal kinderstoelen aanwezig waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Op de toiletten is verschoonruimte aanwezig.

Voeren van dieren

Het voeren van de dieren in AquaZoo Leeuwarden is verboden.

Elektrische fietsen

AquaZoo Leeuwarden beschikt over een fietsenstalling. Ondanks dat daar geen oplaadpunt voor elektrische fietsen is, wordt er d.m.v. andere faciliteiten gezorgd dat de accu van de fiets wel kan worden opgeladen. Vraag een van onze medewerkers aan de receptie voor meer informatie hierover.

Roken

AquaZoo is een rookvrij park. Roken is alleen toegestaan in de daarvoor aangegeven rookzones.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt zowel contant als met pinpas betalen in het park.

Adres en route

Bekijk hier het adres van AquaZoo Leeuwarden en de routebeschrijving voor auto’s en het openbaar vervoer.

Parkregels

Het parkbezoek is op eigen risico. Lees hier het volledige parkreglement.