Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

Leeuwarden, 26 april 2024

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de verhalen van een dierenverzorger? In de nieuwe reeks van de serie Us bistetún volgt Omrop Fryslân de dieren en hun verzorgers in AquaZoo.

Bij Us bistetún komen alle hoogtepunten van de afgelopen maanden aan bod. Van het opgroeien van de vier tijgerwelpen en de verzorging van deze dieren tot de bouw van het gloednieuwe Churchillgebied. Ook zie je hoe de egeltjes in AquaZoo worden uitgezet, volg je de dierenarts en ontdek je meer over de vrijwilligers van Stichting Wildlife.

Us bistetún: de verhalen van de dieren
De eerste aflevering is op maandag 29 april om 17.15 uur te zien bij Omrop Fryslân.

Dankzij de bezoekers aan AquaZoo kunnen wij ons inzetten voor het behoud van diersoorten en de bescherming van hun én onze leefomgeving. Dit doen we door deelname aan Europese diermanagementprogramma’s, het (via Stichting Wildlife) financieel ondersteunen van natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld en door ons op onze dierenparken in te zetten voor het behoud van inheemse natuur, educatie én onderzoek. ​

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de AquaZoo nieuwsbrief.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

  • AquaZoo gaat terug in de tijd met nieuwe tijdelijke expositie: IJstijd

Bekijk al het nieuws