Vriendenpas, het abonnement van AquaZoo

Word vriend van AquaZoo en ga een jaar lang onbeperkt en voordelig naar AquaZoo Leeuwarden met een Vriendenpas!

Een jaar lang voordelig naar AquaZoo

Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo. Geniet 364 dagen lang van alle dieren, de natuur, de dagelijkse presentaties en nieuwe evenementen. Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Vriendenpas, het abonnement van AquaZoo
Je bezoekt AquaZoo het hele jaar door voor slechts €45,- per jaar! Schaf jouw abonnement, de Vriendenpas, gemakkelijk online aan. Bekijk hier de voorwaarden.

Bestel Vriendenpas

 

Extra voordelen als abonnementhouder
Abonnementhouder hebben niet alleen onbeperkt toegang tot het park, maar kunnen ook profiteren van andere kortingen, zoals: korting in AquaZoo, korting voor vrienden en korting op andere attractieparken en dierentuinen.

Bekijk voordelen

 

Tip! Je kunt het park op proef bezoeken. Lever je dagkaart direct na het bezoek in bij de kassa en ontvang bij aanschaf van een Vriendenpas jouw entreetarief retour. Een Vriendenpas is geldig vanaf je dagbezoek, een jaar lang en je profiteert van de hierboven genoemde voordelen.

Voor kinderen 0 t/m 2 jaar is het niet mogelijk om online een Vriendenpas aan te vragen. Dit kan aangevraagd worden bij de receptie. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen.