Juni maand is actie maand! Profiteer van hoge korting en betaal online slechts 15,50 voor je kaartje.

Speeltuinen

Probeer je voeten droog te houden op avonturenroutes!

Naast de wandelroutes zijn er in AquaZoo ook avonturenroutes te vinden. Zo wordt het spotten van dieren goed afgewisseld met een gezonde dosis uitdaging en avontuur. Loop via boomstammen over de slootjes, steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Hou jij je voeten droog?

Speel- en klimtoestellen

Voor de kinderen is er ook vooraan in het park een speeltuin vol uitdagingen! Kinderen ravotten hier voordat – of nadat ze een bezoek aan de dieren hebben gebracht. De glijbaan en de diverse speel- en klimtoestellen zorgen ervoor dat de kinderen zich lekker kunnen uitleven terwijl ouders, grootouders of andere begeleiders onder het genot van een hapje en een drankje vanaf het terras een oogje in het zeil kunnen houden.

Grootste airtrampoline van Friesland

Naast de vele klimtoestellen vind je in AquaZoo ook een gigantische airtrampoline. En niet zo maar één… met een diameter van 20 meter en een hoogte van 3 meter is het de allergrootste van Friesland! Heb jij hem al geprobeerd?

Roeiplas

In AquaZoo hoort natuurlijk ook waterpret! Halverwege de route vind je een roeiplas waar je van een tochtje met de roeiboot kan genieten. We adviseren kinderen jonger dan 9 jaar alleen onder doorlopend toezicht en begeleiding van een volwassene de roeiplas te betreden.

Picknicken

Verderop vind je bij BeachClub een speeltuintje met uitzicht vanaf het terras en diverse picknickbankjes. Hier kun je de route even onderbreken door te spelen of een lekker drankje of ijsje op het terras te nemen.