Eten en drinken

Je dag goed starten, onderbreken of eindigen? Geniet dan van een hapje en drankje.

AquaZoo heeft 2 horecapunten: een zelfbedieningsrestaurant en BeachClub.

Zelfbedieningsrestaurant

Het zelfbediendingsrestaurant is gelegen in het hoofdgebouw. Hier kun je onder andere het volgende verkrijgen: warme- en koude drankjes, friet en snacks, tussendoortjes, diverse ijsjes, gebak en vers belegde broodjes.

Je kunt zowel binnen als buiten op het terras een tafeltje vinden. Vanaf het terras en vanuit de serre heb je tevens toezicht op de speeltuin. Het zelfbedieningsrestaurant is het hele jaar dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. AquaZoo Leeuwarden heeft speciale arrangementen voor groepen.

BeachClub

Halverwege de looproute, ter hoogte van de zeeleeuwen, is BeachClub te vinden. Hier kun je onder andere het volgende verkrijgen: warme – en koude drankjes, gevulde koeken, spirello’s en diverse ijsjes.

Vanaf het terras en diverse picknickbankjes heb je tevens toezicht op de speeltuin. BeachClub is merendeel van het jaar geopend. Hier kun je dus je route even onderbreken door te spelen of een lekker drankje of ijsje op het terras te nemen tot de Zeeleeuwen Spetter Spektakel van start gaat.

Combideals

Bestel alvast jouw combideal bij je ticket. Zo geniet je extra voordelig van een lekkere snack en/of maaltijd tijdens je dagje uit. Bekijk hier de combideals.