Gratis naar AquaZoo met pake of beppe

Ben je 12 jaar of jonger? Dan mag jij van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari gratis bij AquaZoo naar binnen op vertoon van een pake, beppe of een andere volwassene. En je broertje of zusje kun je ook nog eens gratis meenemen. Hoe leuk is dat. Natuurlijk gelden er wel een aantal voorwaarden, deze vind je verderop op deze pagina.

Tickets reserveren

Wat een tijd – speurtocht

Speciaal voor deze dagen is er een speurtocht ontwikkeld die gaat over tijd… Hoe lang kan een zeehond onder water blijven? Hoe snel is een reuzenotter? Ben jij een echte speurneus? Ga langs alle dieren in AquaZoo en ontdek alle antwoorden op de vragen in deze speurtocht. De speurtocht kun je ophalen bij de balie van AquaZoo. Vul hem in en ontdek de geheime boodschap. Met deze geheime boodschap maak jij kans op speciale tijd met de dieren tijdens een meet & feet voor twee personen in AquaZoo. Wie wil dat nu niet?


Tickets reserveren

Vergeet niet je tickets van te voren te reserveren. Niet alleen de tickets voor pake of beppe, maar ook de gratis tickets moeten via het reserveringssysteem aangevraagd worden.

Reserveer tickets


Voorwaarden:

  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen op vertoon van een pake, beppe of andere volwassene. Deze volwassene moeten online een entreebewijs hebben aangeschaft met de waarde van de volle prijs (17,95). Tevens moet er een tijdsslot gereserveerd worden.
  • Per volwassene mogen er maximaal 4 kinderen gratis mee naar binnen.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen (zoals bijvoorbeeld e- tickets, loterijtickets, eigen kortingsacties of kortingsacties van derden).
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met een vriendenpas/ abonnement. Ook de (volwassen) abonnee houder moet een entreebewijs (17,95) aanschaffen om
    gebruik te kunnen maken van deze actie.
  • Tickets zijn niet te verplaatsen of in te wisselen voor geld.
  • De actieperiode is: 21 februari t/m 25 februari 2022.

Ontdek al onze bewoners