Juni maand is actie maand! Profiteer van hoge korting en betaal online slechts 15,50 voor je kaartje.

‘Us Dieretún’ vanaf Pasen te zien op Omrop Fryslan

Leeuwarden, 21 maart 2016

De ontwikkelingen binnen het vernieuwde AquaZoo Friesland zijn vanaf zondag 27 maart wekelijks te volgen op Omrop Fryslan. Het nieuwe televisieprogramma heet ‘Us Dieretún’! In het Leeuwardense dierenpark worden met Pasen gouden eieren verstopt. De gelukkige vinders winnen een jaarkaart!

AquaZoo Friesland werd een jaar geleden overgenomen door de grootste dierentuinexploitant van Nederland: Libéma. In korte en dynamische programma’s van 10 tot 12 minuten worden de kijkers van Omrop Fryslan vanaf zondag 27 maart wekelijks op de hoogte gehouden van het wel en wee van de dieren, actualiteiten en de werkzaamheden van de AquaZoo-medewerkers. Ook de bezoekers komen aan het woord, want het programma heet niet voor niets: ‘Us Dieretún’!

Zeeleeuwen

Libéma heeft zich als nieuwe eigenaar ten doel gesteld het beste uitje van Noord-Nederland te worden. Lukt het om AquaZoo aan de top te krijgen? Vanaf 27 maart is het allemaal te zien op Omrop Fryslan met in de allereerste aflevering onder meer de komst van de zeeleeuwen.

Gouden eieren

Wie met Pasen ook in de dierentuin naar eieren wil speuren, is op eerste en tweede paasdag van harte welkom in AquaZoo Friesland. Iedere dag worden er in het park namelijk drie gouden eieren verstopt in het park. De gelukkige vinders melden zich bij de receptie en ontvangen als beloning een jaarkaart voor één persoon.

Verrassing

Op eerste en tweede paasdag kunnen kinderen ook deelnemen aan een speciale speurtocht. In het park zijn eieren verstopt met daarop letters. Na wat gepuzzel vormen die letters een woord. Wie de juiste oplossing inlevert bij de receptie ontvangt een leuke verrassing.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

Bekijk al het nieuws