Kinderen maken kerstcadeaus

Leeuwarden, 18 december 2019

Kinderen mogen dit jaar voor Kerstman spelen in AquaZoo Leeuwarden op 1e en 2e Kerstdag. De jonge bezoekers kunnen die dag namelijk cadeautjes voor de dieren in het park knutselen en vervolgens de dierenverzorgers helpen deze uit te delen.

Op 1e en 2e Kerstdag kunnen kinderen tot 12 jaar cadeautjes maken voor hun favoriete dieren. De cadeautjes zullen bestaan uit door de kinderen versierde dozen, die gevuld worden met groente of fruit.Vanaf 13.30 uur worden de cadeautjes geknutseld en gevuld met lekkere dingen. Deze activiteiten vinden plaats in het restaurant, er zijn geen kosten aan verbonden behalve een geldig entreebewijs. Vanaf 14.30 uur worden de geschenken met de dierverzorgers naar de verblijven van de dieren gebracht en daar uitgedeeld.

Extra’s doen

“We vinden het leuk om met Kerstmis ook wat extra’s te doen voor onze dieren”, vertelt Jeroen Loomeijer, general manager bij AquaZoo. “Zo’n ingepakt cadeau met wat speciaals te eten is niet alleen lekker voor ze, maar zorgt ook voor een leuke extra uitdaging.”

Voor de kinderen is het volgens Loomeijer een bijzondere kans om de dieren extra te verwennen. “Het zijn meestal toch de verzorgers die zich met de voeding en verrijking bezighouden. Nu kunnen ze zelf iets heel moois maken voor hun favoriete dier en bovendien meteen zien hoe dit ontvangen wordt. Dat is toch wel een heel mooie ervaring.”

Nieuwjaarsdag

Om het nieuwe jaar goed te beginnen krijgen de eerste 100 bezoekers een lekkere oliebol! Dat is niet alleen een goede start van het nieuwe jaar, maar ook van een dagje genieten in AquaZoo!

1 januari t/m 5 januari

Lever je kerstboom in voor een gratis toegangskaartje! Graag bieden wij kerstbomen* de kans op een tweede leven. Lever van 1 t/m 5 januari je kerstboom in en ontvang hiervoor 1 toegangskaartje voor AquaZoo, geldig t/m 31 december 2020.

Wij planten deze boom in AquaZoo.

*Voorwaarden:

  • Gezonde kerstbomen (levensvatbaar)
  • Minimaal 100 cm hoog
  • Geen resten van kunstsneeuw of andere onnatuurlijke toevoegingen
  • De boom moet een kluit hebben
  • Per persoon mag er één boom ingeleverd worden voor een vrijkaartje

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

Bekijk al het nieuws