We zijn verheugd je te mogen melden dat AquaZoo vanaf woensdag 19 mei weer open is voor publiek, tenzij anders wordt besloten door de overheid. Voor meer informatie klik hier.

AquaZoo verkoopt knuffels met boodschap van dierverzorger

Leeuwarden, 28 januari 2021

AquaZoo is deze week begonnen met de online verkoop van dierenknuffels, zodat mensen in deze tijd toch een leuke souvenir in huis kunnen halen. Bij elke knuffel zit een handgeschreven kaartje van een dierverzorger.

“We merken dat onze bezoekers ons missen, net zoals wij hen missen. Daarom hebben we besloten om vijf soorten knuffels te verkopen. Op deze manier kunnen mensen een leuke AquaZoo-souvenir in huis halen en steunen ze ons ook een beetje in deze moeilijke tijd”, vertelt general manager Jeroen Loomeijer.

Voorlopig zijn er in de webshop flamingo-, rode panda-, ringstaartmaki-, pinguïn- en krokodilknuffels verkrijgbaar. “Mogelijk komen daar in de toekomst nog meer leuke spullen bij”, aldus Loomeijer. Om een aankoop in de online AquaZoo-shop extra speciaal te maken, schrijven de dierverzorgers bij elke knuffel een persoonlijk kaartje. De knuffels kosten 25 euro inclusief verzendkosten.

Bekijk de webshop

 

 

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Lente aangebroken in AquaZoo: wallaby's en pinguïns zien levenslicht

  • AquaZoo verwelkomt tweede luiaard: Silio arriveert in Friese dierentuin

  • Kinderen willen na de lockdown het liefst weer naar een dierentuin toe

Bekijk al het nieuws