IJstijd in AquaZoo

Ervaar de ijstijd als nooit tevoren! Want in AquaZoo Leeuwarden ontdek je tot en met 29 mei naast tijgers, krokodillen en ijsberen van alles over de dieren uit deze prehistorische periode. Ga op zoek naar vele giganten uit de IJstijd, waaronder de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en brullende holenbeer. 

Bestel je tickets online met korting voor slechts 19,50!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 

Speciaal tijdens IJstijd in AquaZoo:
IJstijd speurtocht

Doe de ijstijd speurtocht in het park, leer alles over de imposante dieren die je ziet en vind de oplossing! De speurtocht is gratis te verkrijgen bij de kassa in het park. De oplossingen vind je hier.

Fotowedstrijd IJstijd in AquaZoo

Wil jij een mooi aandenken aan de expositie mee naar huis nemen? Maak dan een mooie foto van jouw favoriete ijstijd gigant, post deze op social media, tag AquaZoo met de hashtags #aquazoo #ijstijd en maak kans op een vrolijke wolharige neushoornknuffel! Doe jij mee?

IJstijd kleurplaat

Deze imposante ijstijd-dieren zijn natuurlijk prachtig om in het park te zien. Maar, ook thuis kan je genieten van deze geweldige dieren. Roep jouw innerlijke kunstenaar naar boven en maak de tekening helemaal af. Ontvang de kleurplaat in het park of download hem hier.

Geniet van korting bij IJstijdenmuseum Buitenpost

Kunnen jullie geen genoeg krijgen van de ijstijd? Tijdens IJstijd in AquaZoo krijg je bij jouw bezoek een actieflyer van IJstijdenmuseum Buitenpost en De Kruidhof. Met deze flyer mogen twee kinderen tot en met 12 jaar het museum gratis bezoeken!*
*Onder begeleiding van een volwassene

Heb je na 29 maart IJstijdenmuseum de Buitenhof en De Kruidhof bezocht? Dan heb je hier waarschijnlijk een flyer gekregen voor korting bij AquaZoo! Hierbij gelden de volgende actievoorwaarden:

  • 25% korting op de reguliere entreeprijs aan de kassa van AquaZoo.
  • De actie is alleen geldig bij inlevering van de actieflyer.
  • De flyer is inwisselbaar tot en met 30 juni.
  • De korting geldt voor maximaal 5 personen (kinderen tot en met 2 jaar bezoeker AquaZoo gratis)
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

De ijstijd, wat is dat nu precies?

 

Kinderfeestje of schoolreisje?

Is jouw kind binnenkort jarig? Vier dan nu jouw kinderfeestje in AquaZoo! Tijdens IJstijd in AquaZoo (van 29 maart t/m 29 mei) is er zelfs een spannend ijstijd-feest te boeken. Naast een leuke ijstijd speurtocht, het bewonderen van alle gigantische ijstijd dieren en het genieten van een echt feestmaal krijgt de jarige een leuke ijstijd verrassing! Of kom gezellig met de hele klas langs tijdens jouw schoolreisje!

Kom snel langs en ontdek van 29 maart t/m 29 mei niet alleen de IJstijd in AquaZoo, maar sta ook oog in oog met heel veel bijzondere dieren die in en rondom het water leven.

Bestel tickets met korting

Je krijgt toegang tot de expositie met een standaard dagticket. Vriendenpashouders genieten gratis van dit event.

Maak alvast kennis met een aantal van onze nieuwe bewoners