Bricks – 1 april t/m 18 juni

Sta oog in oog met onze nieuwe bewoners tijdens de Ocean Bricks expositie! Laat je op je ontdekkingstocht door het park verrassen door kleurrijke en metershoge creaties, gemaakt van duizenden steentjes. Bouw aan je dierenkennis en leer van alles over deze nieuwe diersoorten. 

Bestel snel jouw tickets online met korting.

Bestel nu je tickets online!

DE BOUW VAN DE BRICKS DIEREN

Hoe zitten de Bricks dieren eigenlijk in elkaar? Hoeveel steentjes worden hiervoor gebruik? Met hoeveel personen wordt hieraan gewerkt? Bekijk de video’s en krijg antwoord op al je vragen!

SAMEN MET JE KLAS NAAR DE BRICKS EXPOSITIE

Ga met jouw klas op avontuur in AquaZoo en ontdek naast alle echte dieren, ook alle levensechte Bricks dieren in het park. Indrukwekkend hè, zoveel steentjes? Leren was nog nooit zo leuk!

VIER JOUW VERJAARDAG TIJDENS DE BRICKS EXPOSITIE

Voel je een echt feestbeest in AquaZoo en vier je kinderfeestje tussen de dieren tijdens de Bricks expositie. Natuurlijk krijgt de jarige ook nog een leuke Bricks verrassing.

MEER WETEN

KLAAR VOOR EEN SPEURTOCHT?

Help mee en zoek de 11 kleine pinguins. Heb jij ze allemaal gevonden? Maak dan een foto van jezelf met de oplossing en plaats deze op Facebook of Instagram. Tag AquaZoo, vermeld de hashtags #brickselfstedentocht, #aquazoo en maak kans op een mooi verrassingspakket!

HONGER? ONTDEK HET BRICKS MENU

Mmmm.. ook zo’n trek gekregen tijdens jouw expeditie? Maak een tussenstop en geniet van het Bricks menu. Voor slechts €9,95 krijg je frietjes, kipnuggets, een flesje ranja én ontvang je een leuke Bricks broodtrommel. Voeg hier het Bricks menu toe.

MAAK KANS OP TE GEKKE PRIJZEN

Wil jij een verassingspakket of twee vrijkaarten voor AquaZoo winnen? Doe dan tijdens de Bricks expositie mee met de fotowedstrijd in het park, bovenstaande speurtocht of de prijsvraag op onze social media kanalen. Houd Instagram en Facebook goed in de gaten.

 

Leer alvast een aantal Bricks dieren kennen:

Kom jij langs?

Je bezoekt de Bricks expositie met een regulier AquaZoo entreeticket.

Bestel tickets