Juni maand is actie maand! Profiteer van hoge korting en betaal online slechts 15,50 voor je kaartje.

3 oktober 2019 - Schemertour

Heb jij altijd al eens in de schemering een rondleiding willen krijgen in AquaZoo? Dat kan tijdens een van de schemertours op donderdag 3 oktober 2019 of maandag 14 oktober 2019!

Een exclusieve rondleiding in de schemering door Stichting Wildlife

Na sluitingstijd ga je het park in en krijg je een exclusieve rondleiding. Tijdens deze rondleiding leer je van alles over de dieren in AquaZoo. Bovendien gaat de gehele opbrengst van de schemertour naar SANCCOB, een goed doel van Stichting Wildlife. Door deel te nemen aan de schemertour draag je dus bij aan de bescherming van de Afrikaanse pinguïns in de natuur.

Ben jij erbij?

De schemertour begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. De kosten voor de schemertour bedragen €10,00 per persoon (alleen contant betalen). Dit geldt ook voor abonnementhouders. Deelname aan de schemertour dien je van tevoren te reserveren en zit niet bij een regulier dagticket inbegrepen. Deze avond is inclusief parkeren en te bezoeken voor personen vanaf 6 jaar.

Per avond is er ruimte voor 50 personen, schrijf je dus snel in! Voor meer informatie of om de schemertour te reserveren kan je een mailtje sturen naar: evenementen@aquazoofriesland.nl.

*De data zijn weersafhankelijk en kunnen daarom nog gewijzigd worden.