16 - 17 december 2017 - Pitten bij de piranha’s

Durf jij het aan? Krijg een uniek kijkje achter de schermen, ga met de dierenverzorgers op unieke tandentocht en pit bij de piranha’s.

Een uniek kijkje achter de schermen
Samen met de dierenverzorgers van AquaZoo ga je op zaterdag 16 december vanaf 17.00 uur t/m zondag 17 december 10.00 uur op een unieke tandentocht door AquaZoo. Ontdek de leukste weetjes over tanden en doe mee met de verschillende spelletjes. Ook krijg je de kans om te kijken hoe de pacu’s en de piranha’s gevoerd worden. Onze eigen tanden gaan we natuurlijk ook gebruiken! We gaan friet met iets lekkers eten en ’s avonds staat er een leuke activiteit op het programma. Wat dat is, blijft voorlopig nog even geheim. De zaterdag wordt afgesloten met een wel heel bijzondere ervaring, namelijk slapen bij de piranha’s! Vergeet vooral niet je favoriete knuffel mee te nemen, om je te helpen deze spannende nacht door te komen. Na het ontbijt op zondagochtend ga je met de dierenverzorgers mee om de dieren in het park te voeren.

Praktische informatie
Er is beperkt plaats voor dit arrangement. Wees er dus snel bij! Stuur voor opgave of vragen een e-mail naar evenementen@aquazoofriesland.nl met je naam, je telefoonnummer, het aantal personen en eventueel je jaarkaartnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Dit evenement is het allerleukst en spannendst voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Je dient zelf te zorgen voor een matje of luchtbed en een slaapzak met kussen. Vergeet ook je tandenborstel niet mee te nemen. Heb je een allergie? Wij horen het graag, dan houden we er rekening mee.

Kosten
Normaal tarief: €32,50
Jaarkaarthouders: €25,-