20 - 21 mei 2017 - Fête de la Nature in AquaZoo

AquaZoo Friesland en het Elfsteden Bijenlint Fryslân vieren samen Fête de la Nature op 20 & 21 mei!

Leuke activiteiten

AquaZoo Friesland en het Elfsteden Bijenlint Fryslân vieren Fête de la Nature dit jaar samen met bezoekers en vrijwilligers van Stichting Wildlife. In dit weekend worden in het park allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals een speurtocht, het bouwen van je eigen bijenhotelletje en een kleurplatenwedstrijd, waarbij de wilde bij centraal staat.

Zaterdag 20 mei
Samen met Marijke de Bie, projectleidster van het Elfsteden Bijenlint Fryslân, wordt er op zaterdag in AquaZoo Friesland een begin gemaakt van een bijenlint, waar jij aan mee kunt werken!

Zondag 21 mei
Zondag wordt er een bijenhotel geopend. Kinderen maar ook volwassenen leren hoe belangrijk de wilde bij is voor onze natuur en hoe wij de wilde bij kunnen helpen met overleven.

Bijvriendelijke voorbereidingen

In de aanloop naar het weekend van 20 & 21 mei worden bloem- en bijvriendelijke voorbereidingen getroffen in AquaZoo, waarbij de bij de hele maand mei de aandacht krijgt.

AquaZoo is in het weekend van Fête de la Nature geopend vanaf 10.00 uur! Kom jij samen met ons dit bijenfeestje vieren? Bestel online tickets met korting tot wel € 4,00!

Bestel hier je tickets