Zuid-Amerikaanse Tapir Tinus heeft een adoptieouder gekregen!

Leeuwarden, 16 maart 2017

De eerste dieradoptie in AquaZoo Friesland is een feit! De Zuid-Amerikaanse Tapir Tinus is het gelukkige dier dat een adoptieouder heeft gekregen. Dit is mogelijk gemaakt door Stichting Wildlife, die sinds kort actief is in AquaZoo Friesland en zich inzet voor diverse natuurbeschermingsprojecten.

Stichting Wildlife

Het geld dat Stichting Wildlife doneert aan meerdere projecten komt van onder andere donateurs en adoptieouders. Mensen die een dier adopteren in AquaZoo Friesland ondersteunen dus belangrijke natuurbeschermingsprojecten! Maar adoptieouders krijgen ook andere privileges. Zo worden ze vermeld in het park en kunnen ze ‘hun’ geadopteerde dier eenmaal per jaar onder begeleiding van een dierverzorger van heel dichtbij ontmoeten.

Vrijwilliger worden

Stichting Wildlife steunen kan ook door vrijwilliger te worden in het park. Op dit moment worden de eerste vrijwilligers opgeleid om over een tijdje rondleidingen te kunnen geven door het park. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in AquaZoo. En natuurlijk zijn vrijwilligers als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de dieren! Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Wildlife.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Nu ook statiegeld op blikjes! Doneer jij aan Stichting Wildlife?

  • Burgemeester Buma legt laatste bouwsteentje op de orka en opent hiermee Ocean Bricks

  • AquaZoo viert twintigste verjaardag met tijdelijke expositie: Ocean Bricks

Bekijk al het nieuws