Juni maand is actie maand! Profiteer van hoge korting en betaal online slechts 15,50 voor je kaartje.

AquaZoo Leeuwarden wint zilver bij Leukste-uitje-verkiezing

Leeuwarden, 18 februari 2022

AquaZoo heeft de tweede prijs gewonnen bij de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Friesland’. De prijsuitreiking werd op 17 februari georganiseerd door de ANWB en in totaal zijn er 75.000 stemmen uitgebracht.

De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, klantvriendelijkheid en het aanbod.

Waardering 
Jeroen Loomeijer, general manager van AquaZoo, is trots op deze prijs: “Het is door corona een lastige tijd geweest. We hebben ons park in de afgelopen twee jaar zelfs vier keer moeten sluiten. We willen dan ook iedereen bedanken voor het stemmen en zijn erg blij met deze waardering van onze bezoekers.”

Het was de derde keer op rij dat AquaZoo in de prijzen viel. Dit jaar werd AquaZoo vooral positief beoordeeld op de vriendelijkheid van het personeel en de sfeer in het park.

Twaalfde keer
Het was de twaalfde keer dat de ANWB de ‘Leukste uitje-prijzen’ uitreikte in de categorieën ‘provincie’ en ‘landelijk’. Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën.

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de AquaZoo nieuwsbrief.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

Bekijk al het nieuws