Zeehondensafari AquaZoo Friesland genomineerd voor award!

Leeuwarden, 19 oktober 2016

De Zeehondensafari van AquaZoo Friesland is genomineerd voor een Diamond Themepark Award in de categorie ‘leukste avontuur in de zoo’. 

“We zijn ontzettend trots op de nominatie voor deze award! Tijdens de Zeehondensafari mogen onze bezoekers op een trekschuit meevaren en de zeehonden van héél dichtbij ontmoeten. Ze reageren daar ontzettend enthousiast op en het zou voor ons natuurlijk fantastisch zijn als deze waardering wordt beloond met zo’n mooie award!”, zegt vestigingsmanager Jeroen Loomeijer.

Diamond Themepark Awards

De uitreiking van de Diamond Themepark Awards is inmiddels een begrip in Nederland en België. Het is een erkenning naar de dierentuinen en pretparken toe, van enerzijds een samengestelde vakjury met doorwinterde fans, en anderzijds de reguliere bezoeker. Vorig jaar stemden bijna 45.000 mensen op hun favoriete park. Fans van AquaZoo kunnen tot 30 november op de Zeehondensafari stemmen via: www.aquazoo.nl/award

Zeehondensafarizeehond

Tijdens de Zeehondensafari kunnen bezoekers de zeehonden in hun grote interactieve verblijf van heel dichtbij begroeten. Onder begeleiding van de verzorgers mogen bezoekers meevaren op een trekschuit. Kinderen mogen helpen de schuit in het midden van het meer te trekken terwijl de zeehonden onderweg al nieuwsgierig een kijkje komen nemen. Natuurlijk mogen kinderen ook helpen de zeehonden een visje te voeren!

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

  • AquaZoo gaat terug in de tijd met nieuwe tijdelijke expositie: IJstijd

  • Zeventien egeltjes uit wildopvang De Fûgelhelling uitgezet in AquaZoo

Bekijk al het nieuws