Vrijwilligers gezocht voor AquaZoo Leeuwarden

Leeuwarden, 22 oktober 2021

AquaZoo Leeuwarden is op zoek naar enthousiaste educatieve vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife rondleidingen te geven, activiteiten te organiseren, kinderfeestjes te begeleiden en toezicht te houden in de doorloopgebieden in het park.

Stichting Wildlife is sinds 2016 actief in AquaZoo Leeuwarden en de groep bestaat momenteel uit zo’n twintig vrijwilligers. Omdat het aantal activiteiten zich uitbreidt, zijn we op zoek naar mensen om het team vrijwilligers te komen versterken. De vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in het park in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten en de bezoekers hierover te informeren.

Opleiding
De stichting verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een gedegen opleiding, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is kan vrijwilliger worden in AquaZoo Leeuwarden. Een vrijwilliger is minimaal vier halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd.

Enthousiast?
Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Op woensdagmiddag 10 november is er een informatiebijeenkomst in het park. Voor meer informatie of aanmelden: info@stichtingwildlife.nl

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

Bekijk al het nieuws