Heb je vragen over jouw bezoek aan AquaZoo? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

Recordaantal bezoekers voor AquaZoo Friesland!

Friesland, 16 augustus 2017

Meer dan 1900 gasten zijn vandaag naar AquaZoo Friesland gekomen voor een spetterende dag. Dit grote aantal bezoekers betekent een dagrecord voor het park, maar de magische grens van 100.000 bezoekers dit jaar is hiermee ook bereikt. De vier spectaculaire nijlkrokodillen, die net voor de zomervakantie in AquaZoo arriveerden, zijn een echte trekpleister.

“Mede door de investeringen in nieuwe dierverblijven, horeca en speelgelegenheden zien we een grote stijging in bezoekersaantallen”, zegt vestigingsmanager Jeroen Loomeijer, “We zijn natuurlijk ontzettend trots op dit record! Het bevestigt dat we de goede kant op gaan”.

Nijlkrokodillen
Vlak voor de zomervakantie heeft AquaZoo vier nijlkrokodillen in een spiksplinternieuw verblijf mogen verwelkomen. De verzorgers hebben de namen Jamilia, Azizi, Rafiki, La Lajita voor de krokodillen gekozen. Naast vier echte krokodillen ligt er in het ruime verblijf, met onder andere een grote waterval, ook een nep-krokodil. Bezoekers kunnen zo eens de ruwe huid van een krokodil voelen.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Vrijwilligers gezocht voor AquaZoo Leeuwarden

  • Twintig levensechte dino's vanaf vandaag tijdelijk te zien in AquaZoo

  • Bezoekers staan deze herfst oog in oog met enorme dinosaurussen in AquaZoo

Bekijk al het nieuws