Recordaantal bezoekers voor AquaZoo

Leeuwarden, 5 januari 2018

AquaZoo Friesland heeft opnieuw een bezoekersrecord behaald. Afgelopen jaar kwamen er maar liefst 155.000 bezoekers een dagje naar het groene, waterrijke dierenpark. Daarmee werd het record van 130.000 bezoekers in 2016 ruim verbroken. Dit hoge aantal is onder andere te wijten aan de uitbreiding en komst van grote nijlkrokodillen in AquaZoo’s Binnendoar.

General manager Jeroen Loomeijer: “We zijn ontzettend trots op dit record. Door investeringen in onze faciliteiten en nieuwe dierenverblijven zien we enorme stijgingen in bezoekersaantallen en een hoge gasttevredenheid.”

Naast de toevoeging van nijlkrokodillen kwamen het jaar ervoor al ijsberen naar het park. Het vorig jaar vernieuwde lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) maakt samenwerkingen op het gebied van fokprogramma’s, huisvesting en het delen van ervaring binnen erkende dierenparken mogelijk. Al deze ontwikkelingen dragen stuk voor stuk bij aan de kwaliteit van AquaZoo en dat resulteert in een nog steeds groeiende bezoekersstroom naar het park.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Reusachtige dinosauriërs keren terug naar AquaZoo tijdens Dinoweken

  • Feest in AquaZoo Leeuwarden: vier Amoertijgerwelpjes geboren

  • VOOR DE DERDE MAAL DREAMNIGHT AT THE ZOO IN AQUAZOO

Bekijk al het nieuws