Juni maand is actie maand! Profiteer van hoge korting en betaal online slechts 15,50 voor je kaartje.

Gratis naar AquaZoo Leeuwarden met pake en beppe in de voorjaarsvakantie

Leeuwarden, 14 februari 2022

Kinderen tot en met twaalf jaar mogen van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari op vertoon van hun pake of beppe (of een andere volwassene) gratis naar AquaZoo Leeuwarden. AquaZoo doet namelijk, als vrijwel enige niet-museum, mee met de actie van Museumfederatie Fryslân ‘Help Pake & Beppe De Vakantie Door’.

Jeroen Loomeijer, general manager van AquaZoo: “Grootouders worden in de voorjaarsvakantie vaak gevraagd om op te passen wanneer ouders aan het werk zijn. Friese musea en archieven hebben daarom samen met Museumfederatie Fryslân twintig jaar geleden deze actieweek opgericht. En om de keus wat diverser te maken, doen wij als dierenpark ook graag mee aan deze week. Zo hopen we kinderen en volwassenen een leuke dag te bezorgen in de voorjaarsvakantie.”

Speuren naar tijd
Het thema van deze editie van de actieweek is ‘Wat een tijd’. AquaZoo heeft speciaal hiervoor een speurtocht ontwikkeld waarbij kinderen op zoek gaan naar tijd, aan de hand van vragen als ‘hoe lang blijft een zeehond onder water’ en ‘hoe snel is een reuzenotter’. Met het ontrafelen van de speurtocht maakt men kans op een meet & feet voor twee personen in AquaZoo.

Pakes en beppes, of een andere volwassene, mogen op vertoon van hun gekochte entreeticket vier kinderen per persoon meenemen. De exacte voorwaarden zijn te vinden op www.aquazoo.nl/pakebeppe. In AquaZoo worden alle coronamaatregelen toegepast, waardoor iedereen op een veilige en verantwoorde manier een dagje uit heeft in de buitenlucht. Om ervoor te zorgen dat iedereen op een prettige manier verspreid het park inkomt, is het van belang om van tevoren een tijdslot te reserveren

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de AquaZoo nieuwsbrief.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Omrop Fryslân volgt de verhalen van AquaZoo in nieuwe reeks van Us bistetún

  • In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden

  • IJstijd in AquaZoo officieel geopend: "Mammoet word wakker!"

Bekijk al het nieuws