Kinderen op avontuur terwijl ouders werken

Leeuwarden, 23 januari 2020

Leeuwarden, 23 januari 2020 – AquaZoo biedt ouders tijdens de lerarenstaking op 30 januari de kans om te werken terwijl hun kinderen onder begeleiding een speciale rondleiding krijgen in het park. Speciaal voor deze dag regelt het dierenpark werkplekken voor vaders en moeders, zodat ze daar rustig de belangrijkste zaken kunnen afhandelen, wetende dat hun kinderen onder begeleiding een leuke tijd hebben.  

De speciale kinderrondleidingen vertrekken op donderdag 30 januari vanaf 13.00 uur elk heel uur. Ouders kunnen dan terecht in het restaurant, waar ook WIFI is. Het is namelijk wel de bedoeling dat ouders op het park blijven terwijl hun zoons en dochters zich vermaken. Vanzelfsprekend kunnen ouders naderhand samen met kun kinderen ook nog het park in.

Puzzel 

Jeroen Loomeijer, general manager bij AquaZoo, hoopt dat met deze actie werkende ouders geholpen zijn. “Voor veel ouders is de donderdag een drukke werkdag en het is voor veel mensen een puzzel om deze stakingsdag met een goede oplossing te komen. Met deze actie kunnen ze het nuttige met het aangename combineren en de meest noodzakelijke dingen voor hun werk nog regelen terwijl hun kinderen een interessante, educatieve rondleiding krijgen. En voor of na die tijd kunnen ze ook nog samen het park verkennen natuurlijk.”

Aanmelden 

Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich tot en met 27 januari aanmelden op info@aquazoo.nl met daarbij de namen van de kinderen, hun leeftijd en de voorkeur voor activiteit. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief een toegangskaartje kopen voor het dierenpark.

Tickets voor €8,50

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Stichting Wildlife in AquaZoo zoekt enthousiaste vrijwilligers

  • AquaZoo heropent Waddengebied met verwonderende educatie

  • Inleveractie van kerstbomen wederom een succes!

Bekijk al het nieuws