Sinterklaas tickets: elk tweede kaartje voor een bezoek van 1 tot en met 5 december 2023 is nu met korting verkrijgbaar aan de kassa in het park voor slechts €10,- bij aankoop van een regulier ticket! 

AquaZoo Friesland is op zoek naar vrijwilligers!

Friesland, 26 september 2017

AquaZoo Friesland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met een gedreven team van vrijwillige gidsen van Stichting Wildlife rondleidingen, activiteiten en themadagen in het park te organiseren.

Stichting Wildlife is nu ruim een jaar actief in het Friese dierenpark, waar bezoekers in een prachtige groene omgeving een spetterende dag beleven. De vrijwilligers helpen de bezoekers van AquaZoo met het ontdekken van het park. In het gebied waar bezoekers de ringstaartmaki’s van heel dichtbij ontmoeten, vertellen ze de gasten bijvoorbeeld alles over deze bijzondere dieren. Naast het verzorgen van diverse educatieve activiteiten en het begeleiden van rondleidingen zijn de vrijwilligers natuurlijk als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de dieren.

Opleiding tot vrijwillige gids
Iedereen die enthousiast is over dieren en graag met mensen omgaat, kan zich aanmelden om vrijwillige gids te worden. Het betreft een aantal dagdelen per maand waarbij de werktijden altijd in overleg worden vastgesteld. Om met de nodige kennis en zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan, krijgt iedere vrijwilliger een gratis opleiding aangeboden door de stichting. Na het succesvol voltooien van de opleiding weten de vrijwilligers alles wat nodig is om aan het werk te kunnen gaan.

Enthousiast?
Al enthousiast geworden, zin om de handen uit de mouwen te steken en niet vies van een nieuwe uitdaging? Aanmelden kan door een mail te sturen naar: stichtingwildlife.azf@gmail.com

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • Witgezichtsaki geboren in jubileumjaar AquaZoo Leeuwarden

  • Reusachtige dinosauriërs keren terug naar AquaZoo tijdens Dinoweken

  • Feest in AquaZoo Leeuwarden: vier Amoertijgerwelpjes geboren

Bekijk al het nieuws