AquaZoo is open! Lees al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de buitenlucht.

AquaZoo Friesland behaalt 100.000ste bezoeker

Leeuwarden, 19 september 2016

Op zondag 18 september heeft AquaZoo Friesland haar 100.000ste bezoeker van 2016 mogen verwelkomen. Charlene is de gelukkigste bezoekster van het jaar, want ze heeft samen met haar vader, moeder en broertje een jaarkaart voor AquaZoo gewonnen. Niet alleen voor Charlene was dit een feestelijk moment, maar ook voor het park zelf.

Vestigingsmanager Jeroen Loomeijer: “Voor zowel AquaZoo als Libéma is dit een mijlpaal waar we wederom trots op zijn. Zeker als we kijken waar we vandaan komen. In 2015 hebben we slechts 81.000 bezoekers behaald. Nu we dit jaar in september al 100.000 bezoekers hebben mogen ontvangen, komt ons streven van 120.000 bezoekers al aardig dichtbij”.

De positieve groei komt ook vooral doordat er weer meer groepen komen, waaronder kinderfeestjes en zorginstellingen. “AquaZoo is ook een ideale locatie voor alle leeftijden en biedt een goede mix van educatie en ontspanning. Bovendien profiteren groepen van een gereduceerd tarief, wat een (herhaal)bezoek extra aantrekkelijk maakt”, aldus Loomeijer.

Foto: Charlene is de 100.000ste bezoekster van 2016. Samen met haar vader, moeder en broertje heeft ze een jaarkaart voor AquaZoo Friesland gewonnen.

Deel op social media

Ander nieuws uit AquaZoo

  • AquaZoo bereidt zich voor op komst tijgers na verkrijgen bouwvergunning

  • Verkoeling voor dieren in AquaZoo Leeuwarden: ijsjes tijdens hete dagen

  • AquaZoo verwelkomt zes diersoorten met bijzondere voortplantingsmanier

Bekijk al het nieuws