Heb je vragen over jouw bezoek aan AquaZoo? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

Jouw ontdekkingstocht naar levensgrote dino’s

Ga miljoenen jaren terug in de tijd

Van zaterdag 18 september tot en met zondag 31 oktober krijg je in AquaZoo het gevoel alsof je miljoenen jaren teruggaat in de tijd. Die weken begeef je je in dit dierenpark midden tussen de dino’s. Al bij de ingang word je verwelkomt door een enorme T-Rex. De één is wel 4 meter hoog en een andere is weer 10 meter lang. De één ziet er heel onschuldig uit, de ander heeft een bek vol scherpe tanden. Stuk voor stuk indrukwekkende dieren.

Kom snel langs en ontdek ze allemaal. En natuurlijk sta je hier ook oog in oog met onze vaste bewoners. Sommigen hebben zelfs nog wel iets weg van de dino’s. Denk bijvoorbeeld aan de nijlkrokodil. Weet jij welke nog meer?

Zien we jou binnenkort? Reserveer nu online jouw tickets zodat je zeker bent van een plek.

Bestel nu je tickets online!

 

Kinderen spelen op een trekvlot over een vijver in AquaZoo

Houd jij je voeten droog?

Door het hele park heen loopt een avonturenroute, dwars door het groen. Ontdek vanuit de bosjes de dino’s. Loop via boomstammen over slootjes, spring van de ene naar de andere steen, houd je vast aan de touwen en steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over. Houd jij je voeten droog? En heb je onze roeivijver al ontdekt? Stap in je eigen bootje en ontdek AquaZoo vanaf het water.

 

Hoe hoog spring jij?

Wist je dat in AquaZoo de grootste airtrampoline van Noord-Nederland staat? Neem een flinke aanloop, klim erop en laat zien of jij boven de Therizinosaurus uit kan komen. Bij alle speeltuinen in AquaZoo is ook een buitenterras om even lekker bij te komen.

 

Trek als een T-Rex

En krijg je van alle indrukken trek? Tijdens de Dino Weken kun je in het restaurant van AquaZoo het speciale Dino-Menu bestellen, inclusief een gratis dino-poster.

Extra vroeg open

Tijdens de Dino Weken is AquaZoo in de weekenden extra lang open. Voor de vroege vogels openen we namelijk al om 9.00 uur onze deuren. Ook zijn wij in de herfstvakantie van regio noord (16 t/m 24 oktober) elke dag al om 9.00 uur geopend. Goedemorgen!

Een extra leuk kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter gek van dino’s? Tijdelijk krijgen alle kinderen bij ons kinderfeestje AquaZoo & feestmaal een leuke dino-poster en krijgt de jarige ook nog een extra leuke dino-verrassing!

Leukste uitje van Friesland

Wist je dat we onlangs door de ANWB verkozen zijn tot leukste uitje van Friesland voor 2021? Help ons opnieuw naar de winst door hier op ons te stemmen.

Kom snel langs en ontdek niet alleen de dieren in AquaZoo, maar ook tijdelijk de vele dinosauriërs. 

Bestel nu je tickets online!

 

Kom alvast alles te weten over onze vaste bewoners