Actuele acties in AquaZoo

Ben je klaar voor een dag vol plezier in AquaZoo en ben je op zoek naar een leuke aanbieding of kortingsactie? Op deze pagina delen wij onze actuele acties.

Juni maand is actie maand

Profiteer van 3 t/m 30  juni van extra korting op je online ticket! Wandel samen met de pinguïns over het strand, loop door het gebied van de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de tijgers. Bestel je kaarten in juni online voor slechts 15,50! 

Bestel tickets met korting

 

Met een abonnement van AquaZoo profiteer je van de hoogste korting

Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo. Geniet 364 dagen lang van alle dieren, de natuur, de dagelijkse presentaties en nieuwe evenementen. Naast onbeperkt entree tot het park profiteer je van nog veel meer voordelen!

Heb je interesse in een abonnement, maar wil je eerst het park bezoeken? Dat kan. Koop een dagticket en kom een dag genieten. Als je aan het einde van je bezoek een abonnement neemt, krijg je de waarde van je dagticket retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Alles over ons abonnement

 

Dineren bij Groote Wielen | 15% korting

Na een dag vol plezier en avontuur in AquaZoo is het tijd voor een smakelijke afsluiting van de dag. Steek de weg over en je komt uit bij Restaurant Groote Wielen. Bij de kassa van AquaZoo kun je een actieflyer aanvragen en ontvang je 15% korting op de rekening + voor de kinderen een gratis kinderijsje.

Gasten van de Groote wielen kunnen een actieflyer in het restaurant vragen en ontvangen 25% korting op de entreeprijs van AquaZoo.

Naar webstie van Groote Wielen

Actievoorwaarden AquaZoo:

  • 25% korting op de reguliere entreeprijs zoals die dag aan de kassa geldig is.
  • De actie is alleen geldig tegen inlevering van de actieflyer.
  • De korting geldt voor max. 5 personen. (Kinderen t/m 2 jaar gratis)
  • De actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of op online aangekochte entreetickets.
  • Niet inwisselbaar voor contanten.