AquaZoo is open! Lees al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de buitenlucht.

Zien we jou deze zomer?

Ontdek het in AquaZoo

Het is zomer! Kom langs en ontdek alle dieren in AquaZoo. Trek je wandelschoenen aan en loop buiten tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen.

Bestel nu je tickets online!

Hier heb je lekker de ruimte

Dierenpark AquaZoo is ruim opgezet met veel wandelpaden en verschillende horecaterrassen om lekker buiten te genieten. Wel zo fijn in deze tijd.

 

 

Kinderen spelen op een trekvlot over een vijver in AquaZoo

Houd jij je voeten droog?

Door het hele park heen loopt een avonturenroute, dwars door het groen. Loop via boomstammen over slootjes, spring van de ene naar de andere steen, houd je vast aan de touwen en steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over. Houd jij je voeten droog? En heb je onze roeivijver al ontdekt? Stap in je eigen bootje en ontdek AquaZoo vanaf het water.

Spring als een wallaby

Wist je dat in AquaZoo de grootste airtrampoline van Noord-Nederland staat? Neem een flinke aanloop, klim erop en laat zien of jij net zo goed kan springen als een wallaby.

Bij alle speeltuinen in AquaZoo is ook een buitenterras om even lekker bij te komen.

Moeraswallaby

Onze nieuwe bewoners

In de periode dat je AquaZoo niet kon bezoeken is er in het park veel gebeurd. Zo heeft ijsbeer Felix er een maatje bij. Is er nu een ruimte waar je de meest bijzondere kikkers, padden en salamanders kunt bewonderen met hun bijzondere verhalen. En zijn er allemaal jonge dieren geboren. Kom langs en ontdek ze allemaal.

Extra lang open

In de maanden juli en augustus is AquaZoo extra lang open. Voor de vroege vogels openen we al om 9.00 uur onze deuren. En kom je later op de dag? Geen nood, neem op een van de terrassen wat eten en wandel daarna nog lekker tot 19.00 uur door het park.

Leukste uitje van Friesland

Wist je dat we onlangs door de ANWB verkozen zijn tot leukste uitje van Friesland voor 2021? Al eerder haalden we de derde plaats in deze verkiezing, maar dit jaar kregen we goud.

Kom deze zomer langs en ontdek de dieren in AquaZoo. 

Bestel nu je tickets online!

 

Ontdek al onze bewoners