We zijn verheugd je te mogen melden dat AquaZoo weer open is voor publiek. Voor meer informatie klik hier.

Ga je mee naar buiten?

Lekker naar buiten! Ontdek samen de lente in AquaZoo

De lente straalt ons tegemoet. Tijd om weer naar buiten te gaan. In de natuurlijke omgeving van AquaZoo begint alles weer te groeien en te bloeien. Ook de dieren laten zich buiten weer zien en zijn lekker actief. En wij mogen er eindelijk ook weer op uit. En wat is er dan mooier dan even fijn met z’n allen naar buiten te gaan.

Bestel nu je tickets online!

Hier heb je lekker de ruimte
Dierenpark AquaZoo is ruim opgezet met veel wandelpaden en verschillende horecaterrassen om lekker buiten te genieten. Wel zo fijn in deze tijd.

Gezinsuitbreiding

Kinderen in het pinguïnverblijf van AquaZoo

Trek je wandelschoenen aan en loop buiten tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen. Rond deze tijd bouwen de Japanse kraanvogels hun nest. En misschien spot je bij de kangoeroes en wallaby’s straks ook jongen. Een paar weken geleden zijn de laatste twee pinguïnkuikens vanuit de ‘pinguïncrèche’ bij hun soortgenoten in de groep geplaatst. Zie jij ze waggelen?

 

AquaZoo_Kinderen_Spelen

Klim als een aap

Door het hele park heen loopt een avonturenroute, dwars door het groen. Loop via boomstammen over slootjes, spring van de ene naar de andere steen, houd je vast aan de touwen en steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over. Houd jij je voeten droog?

 

Kinderen springen op een airtrampoline in AquaZoo

Spring als een wallaby

Wist je dat in AquaZoo de grootste airtrampoline van Noord Nederland staat? Neem een flinke aanloop, klim erop en laat zien of jij net zo goed kan springen als een wallaby. Bij alle speeltuinen in AquaZoo is ook een buitenterras om even lekker bij te komen.

Leukste uitje van Friesland

Wist je dat we onlangs door de ANWB verkozen zijn tot leukste uitje van Friesland voor 2021? Al eerder haalden we de derde plaats in deze verkiezing, maar dit jaar kregen we goud.

 

Ga mee naar buiten en ontdek de dieren van AquaZoo! 

Bestel nu je tickets online!

 

Ontdek al onze bewoners