Heb je vragen over jouw bezoek aan AquaZoo? Lees hier onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

Vier de zomer

De zon laat zich volop zien, het is de hoogste tijd om de zomer(vakantie) te vieren! Heb je via de krant al een ticket gekocht? Reserveer dan nu voor jou avontuurlijke dag bij AquaZoo!

In AquaZoo vind je allerlei soorten dieren! Van capibara’s, flamingo’s, piranha’s en wallaby’s tot aan ijsberen, nijlkrokodillen, rode panda’s, schildpadden en nog veel meer.

Ga samen op ontdekkingstocht en leer alles over de bijzondere dieren tijdens de dagelijkse presentaties. Ga bijvoorbeeld mee op zeehondensafari en bekijk de dieren vanaf heel dichtbij!

In de speeltuinen en met de spannende avonturenroutes door het park kun je je helemaal uitleven. Loop via boomstammen over de slootjes, steek het moeras bij de kangoeroes met een trekvlot over en spring van steen naar steen. Hou jij jouw voeten droog?

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Reserveer voor jou bezoek aan AquaZoo eerst via deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan en wij hanteren een maximum aantal tickets per dag voor uw veiligheid.

Bestel tickets