AquaZoo is open! Lees al onze maatregelen voor een veilig dagje uit in de buitenlucht.

Geniet dit jaar nog van een extra hoge korting!

Lekker naar buiten! Kom naar AquaZoo, het familiepark van Friesland

Trek je wandelschoenen aan en loop tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de nijlkrokodillen. Goed om te weten: Overal in het park heb je lekker de ruimte, wel zo fijn in deze tijd.

En nu kan dat ook nog eens extra voordelig. Tot en met 31 december koop jij online jouw tickets voor €12,60 i.p.v. €17,95. Ga naar buiten en ontdek de dieren van AquaZoo.

Bestel je tickets nu met korting

Spring als een wallaby

Wist je dat in AquaZoo de grootste airtrampoline van Noord Nederland staat? Neem een flinke aanloop, klim erop en laat zien of jij net zo goed kan springen als een wallaby.

 

 

Balanceer als een flamingo

Door het hele park heen loopt een avonturenroute, dwars door het groen. Loop via boomstammen over slootjes, spring van de ene naar de andere steen, houd je vast aan de touwen en steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over. Houd jij je voeten droog?

 

AquaZoo zeebeer

Begroet de zeeberen

Heb jij onze nieuwste bewoners al ontmoet? Sinds kort heeft AquaZoo er drie zeeberen bij. Het dierenpark heeft daarmee de op een na grootste populatie van Europa. Wist je dat een mannetjes zeebeer wel 200 kilo kan wegen? Wil jij weten wat ze eten, waar ze leven en hoe ze met elkaar praten?

 

Kom snel langs bij AquaZoo in Leeuwarden voor een dagje uit met het hele gezin. Beleef hier jouw avontuur. Koop tot en met 31 december online jouw tickets voor €12,60 en kom dit jaar nog langs. Deze online gekochte tickets zijn te verzilveren tot en met 31 december 2020.

Bestel je tickets nu met korting

 

Ontdek al onze bewoners