• Je bent hier:
  • Arriva

Arriva

arriva bus combi aquazooVoordelig en comfortabel naar AquaZoo Friesland? Koop dan het Arriva combiticket! Hiermee reis je voordelig met de bus naar AquaZoo.

Met het Combiticket bespaar je tot maar liefst 30% op entree en busvervoer in Leeuwarden. Daarbij hoef je zelf niet met de auto wat weer onnodige uitlaatgassen bespaard; wel zo fijn voor de ijsberen!

Hoe werkt het?

Bestel hieronder je Combiticket(s). Je ontvangt een AquaZoo entreeticket en een Arriva busticket op een door jouw geplande datum.

Het entreeticket kan alleen op deze geplande datum gebruikt worden. AquaZoo is het hele jaar dagelijks vanaf 10.00 uur geopend.

Het busticket kan alleen op deze geplande dag gebruikt worden voor de stadslijnen van Arriva in Leeuwarden (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 18, 601, 611, 612, 603 en 615) en streeklijnen (51, 62 en 651) van Arriva naar AquaZoo. Het busticket geldt tevens als retour.arriva bus combi actie

Halte

De Halte AquaZoo / Kleine Wielen is dagelijks te bereiken en stopt vlak voor het park; vanaf deze halte is het nog enkele minuten lopen. De bus vertrekt en arriveert een aantal keer per uur:

  • Maandag t/m vrijdag: 4x per uur
  • Zaterdag en zondag: 2x per uur

Combitickets bestellen