Sinterklaas tickets: elk tweede kaartje voor een bezoek van 1 tot en met 5 december 2023 is nu met korting verkrijgbaar aan de kassa in het park voor slechts €10,- bij aankoop van een regulier ticket! 

Ontmoet de tijgerwelpjes 

Sinterklaas tickets

Sinterklaas is weer in het land en slaat ook de bezoekers van AquaZoo niet over! Voor iedereen wat in het schoentje, want voor een bezoek op 1 t/m 5 december betaal je aan de kassa in het park voor een tweede kaartje slechts € 10,00 (in combinatie met een dagkaart voor € 19,50). Ontmoet de tijgers en de speelse tijgerwelpjes en leer van alles over de vele bijzondere dieren die hier in en rondom het water leven.

Ontdek het hier

gem.
4,4
van 5

Vriendenpas, het abonnement van AquaZoo

Word vriend van AquaZoo en kom het hele jaar onbeperkt genieten van alle dieren, de natuur, de dagelijkse presentaties en nieuwe evenementen. Met een Vriendenpas bezoek je AquaZoo voor slechts € 45,- per jaar! (vanaf 1 mrt 2024: €49,00)

Meer informatie
Leuke dierentuin waar zowel jong én oud een leuk dagje uit kunnen beleven! Je kan heel dichtbij de dieren komen en voor kinderen is er genoeg te doen.
Alle beoordelingen

Ontdek het park